Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده عالی دولت در گیلان با اشاره به مزیت های ویژه اقتصادی و موقعیت صادراتی استان در جهت توسعه همه جانبه، گفت: اقتصاد گیلان با حمایت از تولید و توسعه صادرات رونق می یابد و دولت سیزدهم در این بخش برنامه های راهبردی مناسبی دارد.

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان ؛ دکتر اسدالله عباسی ظهر امروز (شنبه) در دیدار با وزیر امور  اقتصاد و دارایی با تشریح روند توسعه اقتصادی در استان، به اقدامات صورت گرفته در گیلان با هدف رونق اقتصادی اشاره کرد و افزود: اقتصاد داخلی نقش تعیین کننده ای در توسعه پایدار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی صدور 128 مجوز سرمایه گذاری و شناسایی 256 عرصه سرمایه گذاری در گیلان بر اساس توانمندی های موجود در نقاط مختلف استان را گامی در مسیر تسهیل سرمایه گذاری خواند و گفت: این مهم برای اولین بار در گیلان محقق شده است.

استاندار گیلان مولدسازی تولید و تغییر وضعیت واحدهای راکد و  نیمه فعال به فعال را ضرورتی غیرقابل انکار دانست و یادآور شد: با راه اندازی واحدهای راکد مقدار میزان قابل توجهی از تعهد اشتغال استان در دولت سیزدهم اجرایی می شود.

دکتر عباسی با انتقاد از عملکرد برخی بانک ها به جهت تمرکز اعتبارات در تهران ، تصریح کرد: بانک ها باید نسبت به تامین و توزیع عادلانه اعتبارات و تسهیلات و همراهی بهتر با تولیدکنندگان و سرمایه گذاران اهتمام ورزند.

وی با توجه به قابلیت ها و ظرفیت های صنعت و معدن و توسعه فضا کسب و کار در گیلان، گفت: شرایط مناسبی  در زمینه سرمایه گذاری  بخش خصوصی با حضور سرمایه گذاران داخلی و خارجی، در گیلان با تقویت اقتصاد دریا، اقتصاد گردشگری و اقتصاد کشاورزی وجود دارد که باید مورد توجه و حمایت بیشتر قرار گیرد.

وی از وزیر اقتصاد خواست با توجه به احصاء مشکلات بخش تولید و اقتصاد استان بزودی جلسه ای عملیاتی با حضور وی، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و متولیان امر در تهران برگزار و مصوبات و دستورات لازم جهت تسهیل در روند اجرا، ابلاغ شود.

وی همچنین بیان کرد: در سالی که بنام تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرینی از سوی مقام معظم رهبری نامگذاری شده، وفاق و همدلی خوبی بین مسئولان استانی در جهت رفع مشکلات مردم از جمله تولید و اشتغال وجود دارد.

وزیر امور اقتصاد و دارایی نیز در این دیدار، بیشترین نارضایتی و شکایت مردم را در حوزه مالیاتی ، بانکی و گمرکی عنوان کرد و گفت: دولت به دنبال کاهش این نگرانی است و به زودی این دغدغه ها برطرف می شود.

سید احسان خاندوزی با تاکید بر ضرورت سرعت بخشیدن به اجرای مصوبات سفر رئیس جمهور اظهار داشت:  مصوبات سفررئیس جمهور باید به ثمر برسد.

وی اظهار داشت:  اقدامات خوبی در گیلان صورت گرفته و فعالیت‌های خوبی هم شروع شده و گام های پایانی آن باقی مانده است اما در خصوص ابلاغ و بخشی از اعتبارات سفر رئیس جمهور همچنان بانک های استان فاقد ظرفیت‌های لازم بودند و منتظرند تا ابلاغیه صورت بگیرد و بتوانند از آن استفاده کنند.

خاندوزی درباره تسهیلات بانکی اظهار داشت: در پرداخت تسهیلات با تنگناهایی مواجه هستیم و دولت به دلیل اینکه به دنبال کنترل افزایش نقدینگی است، در این بخش با حساسیت بیشتری رفتار می کند.

وزیر اقتصاد بانک ها را موظف عمل به تعهدات خود در حوزه تسهیلات به خصوص در بخش اشتغال و تولید دانست و گفت: اگر مدیران منطقه‌ای نسبت به عمل و تخلف بانک‌ها بی توجهی کنند باید مورد برخورد جدی قرار گیرند.

در این نشست که معاون هماهنگی امور اقتصادی، مدیرکل حوزه استاندار و تعدادی از مدیران ستادی استانداری گیلان حضور داشتند، سیدکاظم دلخوش، نماینده صومعه سرا و رئیس مجمع نمایندگان گیلان، جبار کوچکی نژاد، از نمایندگان شهرستان های رشت و خمام و حسن محمدیاری، نماینده تالش، رضوانشهر و ماسال در مجلس شورای اسلامی نقطه نظرات خود را ارائه کردند

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اسدالله عباسی استاندارگیلان اقتصاد گیلان وزیر امور اقتصاد و دارایی سرمایه گذاری بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۴۸۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهبرد وزارت صمت توسعه صنعت با رویکرد صادرات محور است

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه توسعه صنعت با رویکرد صادرات محور است، گفت: در این مسیر، اقدامات خوبی در دست اجراست.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، عباس علی آبادی عصر امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در نشست با فعالان اقتصادی و تشکل‌های صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی اظهار کرد: دولت سیزدهم حمایت ویژه از صنعت استان مرکزی برای جهش تولید با مشارکت مردمی را دنبال می‌کند.

وی افزود: استان مرکزی یکی از استان‌های صنعتی و مهم کشور با تولید خوب در زمینه‌های مختلف است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه توسعه صنعت با رویکرد صادرات محور است، گفت: در این مسیر، اقدامات خوبی در دست اجراست.

علی آبادی تصریح کرد: مشکل اصلی صنعتگران تحریم نیست بلکه تنوع نرخ است، زمانبندی تخصیص ارز موضوع درستی است اما یک مسئله ملی و وابسته به بسیاری از مؤلفه‌ها است و به وزارت متبوع مرتبط نیست.

وی اظهار کرد: تولیدکنندگان باید کالایی تولید کنند که ارزش افزوده داشته و قابلیت صادرات داشته باشد در این صورت مزیت رقابتی خواهد داشت در غیر این صورت کالا کیفیت لازم را ندارد.

وزیر صمت با بیان اینکه رویکرد محوری دولت سیزدهم، توسعه صادرات است خاطر نشان کرد: در این زمینه هرسال در آغاز و پایان سال، نمایشگاه تخصصی توانمندی‌های صادراتی برگزار می‌شود تا اهداف مورد نظر تولید کنندگان تحقق یابد.

علی آبادی با اشاره به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری اضافه کرد: بر اساس منویات مقام معظم رهبری باید در کیفیت و کمیت تولید جهش داشته باشیم البته این ظرفیت وجود دارد و فعالان اقتصادی باید توانمندی‌های خود را به نمایش بگذارند.

وی افزود: محور تمرکز این وزارتخانه در سال جهش تولید با مشارکت مردم، تولید صادرات محور و دانش بنیان است.

وزیر صمت خاطر نشان کرد: مقام معظم رهبری بارها فرمودند که مساله تولید و اقتصاد در عرصه نوظهور حکمرانی کشور و تقابل بین‌المللی، پاشنه آشیل کشور است و ما در این خصوص ضعف داریم که باید آن را برطرف کنیم.

علی آبادی ادامه داد: کالاهای ایرانی از لحاظ کمی و کیفی قابلیت رقابت در بازارهای جهانی را دارد که با رفع موانع و تسهیل صادراتی از صنعتگران حمایت می‌کنیم.

وی ادامه داد: تأسیسات و تشکیلات وزارتخانه و رایزنان اقتصادی در خدمت فعالان اقتصادی است و همکاری لازم را بدون هیچ چشمداشتی انجام خواهند داد.

وزیر صمت اظهار کرد: موضوع اکتشاف در معادن مورد غفلت واقع شده است، دولت از هر تشکیلاتی که آمادگی در اختیار گرفتن پهنه اکتشاف معادن را داشته باشد، حمایت می‌کند.

علی آبادی با اشاره به ضرورت خریداری ماشین آلات معدنی که در کشور تولید می‌شود گفت: ناترازی در کیفیت مورد پذیرش نیست، چنانچه ماشین آلاتی در کشور قابلیت تولید نداشته باشند و یا کیفیت لازم را نداشته باشد از سوی وزارت صمت، مجوز واردات صادر می‌شود.

وی ادامه داد: تمام اختیارات وزیر در چهارچوب قانون به استان‌ها واگذار می‌شود، بنابراین لازم نیست مدیران به تهران مراجعه کنند اما رعایت قانون الزامی است.

وزیر صمت با بیان اینکه مسائل و مشکلات در سطح ملی منتقل و پیگیری خواهد شد تصریح کرد: چنانچه مسائل به صورت مکتوب ارائه شود همان مسئله به مدیران مربوطه منتقل خواهد شد.

علی آبادی اضافه کرد: در کشور برخی صنایع به امید برق ارزان و انرژی ارزان تأسیس شده‌اند و در صورتی که انرژی و برق ارزان نباشد تعطیل می‌شود اما دیگر انرژی ارزان وجود ندارد.

وی اظهار کرد: چالش اساسی اراک آلودگی هوا است، نیروگاه نیازمند فیلتراسیون است و صنایع در راستای مسئولیت اجتماعی خود می‌توانند برای تأمین این مهم تعامل و همکاری لازم را با دولت داشته باشند.

وزیر صمت ادامه داد: کشاورزی باید به سمت کشاورزی کم آب بر، سوق داده شود و کالای اساسی باید در زمینه‌ی تولید استراتژیک و تولید صنعتی استفاده شود.

علی آبادی تاکید کرد: کیفیت در صنعت مهم است و صنایع باید به سمت دانش بنیانی و ارتقای کیفی حرکت کنند چراکه رویکرد دولت صادرات بر محور دانش بنیان‌هاست و بر این مبنا درخواست می‌شود فعالان و تولیدکنندگان در این حوزه حرکت‌های جدی‌تری انجام دهند.

وی اضافه کرد: امسال تأمین ارز تا ۵۰ میلیارد دلار انجام خواهد شد و این میزان نسبت به سال گذشته رشد داشته است و و چنانچه کسی ثبت سفارش انجام دهد تأمین ارز انجام می‌شود.

وزیر صمت اظهار کرد: امتیاز صادراتی با بانک مرکزی توافق شده به این صورت که در صورتی که کالایی صادر شود، ارز از تولید کننده مطالبه نخواهد شد.

علی آبادی افزود: در وزارتخانه نیز خط ویژه حمایتی برای شرکت‌های دانش بنیان در نظر گرفته شده است و شرکت‌ها بدون نوبت، ارز مورد نیاز را دریافت می‌کنند.

کد خبر 751584

دیگر خبرها

  • دهه «رکود، عبرت، تجربه»/رکود رکورد زد؛ رشد ۱ دهه فقط ۱درصد
  • موافقت رئیسی با انتقال دانشگاه‌های دریایی به هرمزگان
  • تحول جامعه با نهادینه شدن فرهنگ بسیجی
  • حضور فعال بانک صادرات ایران در نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز و پتروشیمی
  • جذب ۵۴۰ میلیون دلار سرمایه ارزی در استان هرمزگان
  • ادغام شرکت‌های کوچک نفتی و فولادی جهشی در اقتصاد کشور است
  • حضور فعال بانک صادرات در نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز و پتروشیمی
  • تحقق شعار سال منوط به احیای اصول اقتصادی قانون اساسی است
  • راهبرد وزارت صمت توسعه صنعت با رویکرد صادرات محور است
  • بیکاری سینماگران ربطی به رونق اقتصاد و فروش فیلم‌ها ندارد